Select Page

Ombouw / Liften, rails, instap 

We zijn gespecialiseerd in het ombouwen en aanpassen van voertuigen, met een focus op het installeren van liften, railsystemen en het realiseren van verlaagde instapopties. Bij ons staat mobiliteit voorop. Daarom zorgen we dat we onze klanten comfort en toegankelijkheid kunnen aanbieden.

Onze diensten:

  1. Liftinstallaties: Onze ervaren technici zorgen voor vakkundig installatie van liften, waardoor voertuigen geschikt worden voor rolstoelgebruikers of mensen met beperkte mobiliteit.
  2. Railsystemen: Wij bieden op maat gemaakte railsystemen aan die het beveiligen van rolstoelgebruikers makkelijk maakt.
  3. Verlaagde instap: Onze carrosserie-experts passen voertuigen aan met verlaagde instapopties, waardoor het betreden en verlaten van het voertuig comfortabeler wordt.
  4. Maatwerk: Elk project is uniek, en we streven ernaar om aan specifieke behoeften te voldoen. Maatwerkoplossingen zijn onze specialiteit.

° Verkoop Sprinter

Ontdek de vrijheid van reizen in stijl met onze unieke, Mercedes Sprinter te koop !
Wij bieden jou de kans om eigenaar te worden van een van onze prachtige Mercedes Sprinters waarbij comfort, functionaliteit en avontuur samenkomen. Met een maximum van 22 zitplaatsen zijn onze busjes perfect voor groepen, scholen of bedrijven die op zoek zijn naar een uniek en gezellig busje. Voor meer informatie over beschikbaarheid, specificaties en prijzen staan we klaar om al je vragen te beantwoorden.